30 Fun Office Trivia Questions

January 23, 2023
Co-workers having fun in the office

What’s the one thing you and your coworkers are pretty much guaranteed to have in common?  Work, of course.  If you and your team are looking to bond over annoying coworker habits, cool offices, business history, and fictional companies, then look no further than this list of office trivia.

Office trivia is always a great way to liven up office parties, team meetings, and office conversations. From questions on office culture to office supplies, office etiquette, and of course "The Office" show itself, these 30 office trivia questions will test your teams' knowledge on all things related to the workplace.

General Office Trivia Questions

Trivia Question # 1: Where was paper invented (Answer: China)

Trivia Question # 2: Which International company allows employees to have their dogs at work?  (Answer: Amazon)

Trivia Question # 3: How far do an average typist’s hands travel each day? (Answer: 12.6 miles)

Trivia Question # 4: On an average day, how long do employees spend trying to find lost files or other items? (Answer: 50 minutes)

Trivia Question # 5: On average, how often is the manager at a company interrupted? (Answer: every 8 minutes)

Trivia Question # 6: What percentage of office workers have been involved in a romantic relationship with someone they work with? (Answer: 57%)

Trivia Question # 7: What percentage of bosses have an employee they wish would quit? (Answer: 27%)

Trivia Question # 8: According to surveys, what is the most annoying habit that coworkers have in the workplace? (Answer: Not washing coffee mugs)

Trivia Question # 9: As of 2022, what percent of American workers are remote? (Answer: 26%)

Trivia Question # 10: What company employs the most people worldwide? (Answer: Walmart)

People working in an office
Find Online Trivia Events
See how our hosted online trivia events are the perfect team building activity!

Business History Trivia

Trivia Question # 11: Who built the first Apple computer? (Answer: Steve Wozniak)

Trivia Question # 12: At what age did Bill Gates become a billionaire? (Answer: 31)

Trivia Question # 13: The original name of which tech company was ‘Backrub?’ (Answer: Google)

Trivia Question # 14: Which German city produces the largest number of Volkswagen cars? (Answer: Ingolstadt)

Trivia Question # 15: For what company was Elvis Presley’s single live TV commercial? (Answer: Southern Maid Donuts)

Trivia Question # 16: What was Nike’s original name? (Answer: Blue Ribbon Sports)

Trivia Question # 17: What product did Lamborghini originally manufacture? (Answer: Tractors)

Trivia Question # 18: Who was the first woman to own a seat in the New York Stock Exchange? (Answer: Muriel Siebert)

Trivia Question # 19: Dave Thomas founded which fast food chain? (Answer: Wendy’s)

Trivia Question # 20: Which automobile manufacturer was the first to celebrate 100 years of business? (Answer: Oldsmobile)

Financial district skyline

Office Movies and TV Shows

Trivia Question # 21: What is the name of the show created by and starring Tina Fey set in the NBC offices? (Answer: 30 Rock)

Trivia Question # 22: What is the name of the paper company featured in the US-version of The Office? (Answer: Dunder Mifflin)

Trivia Question # 23: What is the name of the paper company featured in the UK-version of The Office? (Answer: Wernham Hogg Paper Company)

Trivia Question # 24: Where did Penny from Big Bang Theory work? (Answer: Cheesecake Factory)

Trivia Question # 25: What sitcom focuses on an Indiana Parks and Recreation Department? (Answer: Parks and Recreation)

Trivia Question # 26: Newsday is the fictional newspaper featured in what show? (Answer: Everybody Loves Raymond)

Trivia Question # 27: Where did Don Draper from the show Mad Men work? (Answer: Sterling Cooper)

Trivia Question # 28: Which iconic shrimp company is purportedly owned by Tom Hanks’ character in Forrest Gump? (Answer: Bubba-Gump Shrimp Company)

Trivia Question # 29: At what fictional fast food restaurant does Spongebob work? (Answer: The Krusty Krab)

Trivia Question # 30: The Bluth Company is a property developer in which TV Show? (Answer: Arrested Development)

Woman eating popcorn watching movie

We hope you and your coworkers have fun testing each other about the place where you spend so much of your week. If your team is looking for more trivia questions then try these vacation trivia, Hollywood movie trivia, or summer trivia questions. If you're looking to host a trivia event for your team but don’t want to do all the work of putting it together, then check out our Trivia Night team activity where we run the whole event for you.


Related Articles:

16 Creative Team Building Activities for Virtual Coffee Breaks

11 Virtual Paint Night Activity Ideas for Team Building

Ready to plan your next team building event?

Choose from our large selection of virtual team building activities your team will LOVE!

Learn More